Mogelijk een nieuw links blok, het wapen tegen rechts, het wapen tegen ons Nederland. Wat gaan de rechtse partijen doen? Zullen zij eindelijk hun ego opzij zetten? Zullen zij eindelijk samenwerken en één groot rechts blok vormen tegen de linkse regering? Of zal links hen voor zijn door zich verder te verenigen?

Jesse Klaver, we kennen hem sinds 2010 als lid der Tweede Kamer der Staten-Generaal voor de partij GroenLinks en in 2008 werkte hij zich al op in de jongerenorganisatie van GroenLinks, DWARS, van secretaris naar voorzitter. Vandaag maakte hij, gebruikend een opiniestuk in de Volkskrant, bekend dat GroenLinks en de Partij van de Arbeid “intensieve samenwerking aangaan”, sterker nog, Klaver is nu ook lid van de PvdA. De partijen zullen één verkiezingsprogramma, één kieslijst en één fractievoorzitter gaan delen.

„We hebben de kans linksaf te slaan.” — Jesse Klaver

Nu de val van kabinet-Rutte IV en het vertrek van demissionair minister-president Mark Rutte een feit zijn is het open spel in de politiek; Niets is zeker en alles is mogelijk.

Kaag vertrekt — speelveld meer open dan ooit

Klaver ziet dit als dé kans om éindelijk Nederland te helpen, maar ook een doofstomme weet dat Klaver Nederland verder naar de verdommenis brengt mocht zijn communistische plan slagen, want communisme brengt nooit iets goeds vertelt de geschiedenis ons.

Als het aan Klaver ligt zal links als collectief slagen in wat bij de afgelopen verkiezingen in Italië, Polen en Hongarije niet is gelukt: Er zal een links blok ontstaan die de verkiezingen wél zal winnen.

Hoe kijk ik hier tegenaan? Vanwege het ego van rechts zal rechts verdeeld blijven en links zegevieren. Nederland zal vallen en de bevolking gaat het zwaar krijgen. De prijzen zullen stijgen en het geluk zal dalen. De oplossing? Het ego loslaten en samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *